ArrowMobileBack
← zpět na všechny články

5 důvodů, proč si půjčit na finGOOD

Chtěli byste rozšířit výrobu, expandovat do zahraničí nebo třeba zkvalitnit zákaznický servis a potřebujete financování? Vybrali jsme 5 důvodů, proč nechodit do banky a raději se obrátit na finGOOD.

1) Protože vám půjčují konkrétní lidé

Peer-to-business půjčky jsou dnes jedním z nejžhavějších trendů finančního světa. Peníze vám nepůjčuje a výnosy neinkasuje nějaká anonymní korporace, ale jednotliví drobní investoři.

2) Protože získáte neúčelové financování

Nepotřebujeme od vás žádné faktury či doklady o využití prostředků, věříme, že peníze využijete nejlepším možným způsobem. Chceme vám totiž jen poskytnout financování, ne zasahovat do vašeho podnikání.

3) Protože můžete prodat svůj příběh

Příběh je klíčovou součástí vaší žádosti o firemní půjčku. U nás totiž nejednáte s bankovním robotem, do kterého se jen nasypou data. Svůj projekt můžete představit slovem i obrazem, jak je jen libo.

4) Protože půjčkou to nekončí

Investory nemusíte zaujmout jen podmínkami půjčky nebo osobitým a dobře napsaným příběhem. Klidně prvním deseti nabídněte speciální tričko se jménem nebo jiný váš produkt jako bonus.

5) Protože půjčujeme i velkým hráčům

PRIM, ALEA nebo Excalibur Group. Na své projekty si už u finGOOD, a často opakovaně, půjčila řada známých značek. Pojďte vstoupit do jejich společnosti.