ArrowMobileBack
← zpět na všechny články

5+1 důvod, proč investovat na finGOOD

Už možná investujete do akcií, fondů nebo třeba zlata. A vaše portfolio funguje . Trhy jsou však ošemetná věc plná velkých výkyvů, takže tomu tak nemusí být vždy. I to je jeden z důvodů, proč byste měli portfolio rozšířit i o investování na finGOOD. Tady máte 5 dalších pádných argumentů.

  1. Protože víte, kam investujete

    Zapomeňte na investice do neprůhledných fondů. Na finGOOD půjčujete své peníze firmám, o kterých víte vše do posledního detailu a které předtím musely projít naším komplexním prověřovacím procesem.

  2. Protože to není hazard

    Když jsme u prověřovacího procesu, tím na finGOOD rozhodně neprojde jen tak nějaká firma. Pro naše investiční projekty hledáme dlouhodobě fungující a stabilní společnosti, u kterých je největší předpoklad, že dostojí svým závazkům.

  3. Protože pomáháte českým podnikatelům

    Trocha patriotismu – finGOOD vám umožňuje být součástí úspěchu tuzemských podnikatelů. Pomáháte jim s řešením konkrétní potřeby, ať už je to nová technologie, zahraniční expanze, nebo nábor lidí posouvající jejich byznys zase o něco dále.

    Portfolio

  4. Protože nemusíte být milionář

    Na finGOOD nepotřebujete k investování desítky či stovky tisíc volných prostředků. Minimální výše investice je již 5000 Kč, a vyzkoušet to s námi tak může opravdu téměř každý.

  5. Protože je to velmi jednoduché a přehledné

    Základní registrace vám nezabere víc než pár sekund, a pokud se rozhodnete investovat, stačí následně jen dodat naskenované doklady totožnosti a potvrdit bankovní účet. Každých 14 dní potom v mailové schránce čekejte přehledný report.