ArrowMobileBack
← zpět na všechny články

Jaká je situace u aktuální investice?

Vím, že není jednoduché rozhodovat o budoucích investicích v současné chaotické situaci, kdy ze světových trhů „mizí“ miliardy dolarů každý den a ze všech stran se na nás valí negativní zprávy. Jsou tu však i obory, kterým současná situace nahrává, a to jsou (mimo jiné) on-line prodejci a výrobci, distributoři a prodejci potravin.

Mnoho z vás před současnou krizí vložilo své prostředky do aktuální investiční příležitosti M&M Skubida Trade, mnoho z vás se k tomu teprve chystá a nám přicházejí stále častěji dotazy na to, jak se se současnou situací tato společnost vyrovná. 

Oslovili jsme proto pana Skubidu, abychom pro vás získali aktuální informace. Jeho odpověď nebyla vzhledem k zaměření jeho společnosti velkým překvapením: „Aktuální tržní situace je vážná, avšak čistě z pohledu našeho byznysu přináší spíš pozitivní trend – objednávky každým dnem rostou a předčily naše očekávání. Útlum jen tak neočekáváme“.

Jíst a pít se zkrátka musí a hlavním prodejním artiklem spol. M&M Skubida Trade jsou střívka a obaly pro párky, klobásy, trvanlivé salámy, tlačenky, šunky a další sortiment tohoto charakteru.

Současná situace je bohužel taková, jakou před několika měsíci nemohl nikdo očekávat, a proto buďte ve svých investicích obezřetní – investujte do oborů, kterých se současná krize nedotýká a nebo je naopak posiluje. Investujte do toho, co je uchopitelné nebo čemu rozumíte, co vám dává smysl.

PS: Máte dlouhou chvíli?

Přečtěte si rozhovor s panem Skubidou na našem blogu nebo si pusťte velmi zajímavý rozhovor s CEO finGOODu Vítkem Endlerem na MladýPodnikatel.cz!

UPDATE: Jen během dneška (16.března) získala společnost M&M Skubida Trade další objednávky za více než 2,5 mil. Kč, což patří mezi firemní rekord, co se týče výše tržeb!

Za celý tým finGOOD vám přeji, abyste současnou situaci přestáli ve zdraví, maximální možné pohodě a hlavně s klidnou hlavou!

 

Vít Hutař

CMO, finGOOD.cz