ArrowMobileBack
← zpět na všechny články

Jak funguje půjčovna jeřábů? Více o Crane Rental

Představit si půjčovnu automobilů je snadné, ale zkoušeli jste si někdy představit půjčovnu jeřábů?  Už z překladu anglického názvu je zřejmé, že právě tím se spol. Crane Rental zabývá. Proč firma i navzdory opatřením roste, jak kdo jsou její klienti a proč si určitě zaslouží i vaší (investiční) pozornost?

Půjčovna jeřábů – co si pod tím představit

Crane Renatal s. r. o. funguje na stejném principu jako běžné autopůjčovny. Ovšem obrovskou výhodou tohoto trhu je nesporný fakt, že zde je byznys řízen reálnou tržní poptávkou a aktuálními ekonomickými výsledky.

To, že půjčovna jeřábů je skvělým podnikatelským nápadem a záměrem, se ukázalo ihned. V Crane Rental totiž dokázali skvěle využít dvou věcí, a to svých ověřených kontaktů a také zkostnatělého přístupu konkurence a jejich zdlouhavých čekacích lhůt. Díky tomuto výborně namíchanému koktejlu, se jim podařilo téměř okamžitě vytížit všechny své jeřáby, a to v průměru na celých 10 měsíců v roce!

Další nespornou výhodou této půjčovny je také to, že jeřáby jsou využívány u projektů větší rozměrů, které jsou plánovány na dlouhou dobu dopředu. To vede k tomu, že nedochází k výrazným výkyvům poptávky a velmi dobře se zde plánují ekonomické výsledky.

Jestli si stále nedokážete představit jak to celé funguje, tak se podívejte na následující video. Zeptali jsme se toho nejpovolanějšího, Petra Halvy, jednatele společnosti, protože kdo jiný by dokázal lépe popsat její fungování. Ve videu se dozvíte více o tom:

? Jak a proč se půjčují jeřáby?
? Jaký vliv měla Covid krize na byznys společnosti?
? Jak dlouho dopředu jsou nasmlouvané zakázky?
? V jakém stavu je nyní české stavebnictví?
? Proč si společnost vybrala financování prostřednictvím platformy Fingood?

Právní zřízení společnosti

Crane Rental s. r. o. vznikla jako společnost zvláštního ručení, která se od své mateřské společnosti oddělila po finanční, právní i majetkové stránce. Tento krok tak umožňuje naprosté zprůhlednění hospodaření u této investice. Na pozici mateřské společnosti zde působí Capital Unicorns SE a Tandarde s.r.o., které jsou zavedenými stavebními společnostmi a zároveň jsou to opravdu spolehliví ručitelé, o které se může Crane Rental opřít.

Capital Unicorns SE má solidní základní kapitál ve výši 120 000 EUR a k rozvoji aktivit Crane Rental přispěje svým 15členným týmem zkušených obchodníků a na svá bedra si také vezme marketingovou podporu. Druhým spoluručitelem je Tandarde s.r.o., která se pyšní více než 10letou historií a obratem 73 mil. Kč v roce 2019 a jejím hlavním příjmem byly montáž a ukládka betonářské výztuže a půjčovna jeřábů. Zde se právě zrodil nápad na Crane Rental.

Crane Rental je kombinací skvělého nápadu, který zaplnil díru na trhu a solidních ručitelů, kteří jsou připraveni kdykoliv mu podat případnou pomocnou ruku.

Zaujal vás tento nápad a rádi byste investovali do stabilního a dobře predikovatelného trhu? Nenechte si ujít tuhle skvělou investiční příležitost a podívejte se na detailnější čísla zde.