ArrowMobileBack
← zpět na všechny články

Firma REXGLAS je z 81 % zainvestovaná

připravila Jana Rosenbergerová

 

Výrobní firma REXGLAS, specialista na zámečnické a montážní práce s bezpečnostním sklem, získala pro svůj rozvoj víc než 2,1 milionů korun během několika prvních dnů od zveřejnění. Pokračuje dál a prostoru pro zhodnocení dalších financí je stále dost.

„Investici chceme směřovat do posílení výrobní kapacity o kmenové zaměstnance i nové subdodavatele. Zároveň budujeme tým pro nově vzniklé obchodní oddělení. Cílem těchto aktivit je uspokojit rostoucí poptávku, vyhledávat nové příležitosti a samozřejmě nabídnout našim zákazníkům co nejlepší služby,” vysvětluje jednatel společnosti Martin Hlavica.

Společnost REXGLAS s.r.o chce na finGOOD získat 2,7 milionu korun, nabízí investici zajištěnou zástavním právem k nemovitosti, s úrokem 10 % p. a. na 30 měsíců. Kampaň poběží do chvíle dosažení cílové částky, nejdéle však 40 dnů od spuštění.

„Umožnit investorům podílet se na růstu ambiciózní české firmy je gró finGOODu. Věříme, že společnost REXGLAS s.r.o. bude následovat příklad ikonických českých firem jako PRIM nebo Jarabák. Těm v minulosti investice značně pomohly v růstu jejich podnikání,” komentuje Marek Galetka, spoluzakladatel společnosti finGOOD.