ArrowMobileBack
← zpět na všechny články

Je libo kvalitní pálenku nebo něco sladšího? V Dolní Lomné mají všechno!

U rodinné palírny a moštárny z Dolní Lomné je MAČ na dosah a zbývá ještě několik dní, abychom společně pomohli tomuto krásnému projektu k dalšímu rozvoji.

Tak se pojďme mrknout, o co v této investici přesně jde!

O čem je palírenský byznys?

V Česku najdete nespočet palíren různých úrovní kvality, kde pěstitelům přemění jejich pracně vypěstované ovoce na pálenku.

Otec a syn Ščurkovi se vydali cestou nejvyšší kvality a v srdci Těšínských Beskyd mění ovoce lokálních pěstitelů na tekutý poklad s použitím nejmodernějšího vybavení. To vše v nově zrekonstruované budově, která zajišťuje v plné výši tuto investici.

Čekání na svůj destilát si mohou zákazníci zpříjemnit u kávy nebo čaje a sledovat celý proces pálení.

Více o této investici >>

Co je Gorollza?

Ščurkovi se však nespokojili pouze se zpracováním cizího kvasu a pustili se do výroby vlastní řady produktů pod vlastní značkou Gorollza (www.gorollza.cz) – od pálenky, přes jablečný mošt až po ovocné džemy a sušené ovoce. To vše ze surovin nakoupených od ověřených regionálních pěstitelů a certifikovaných dodavatelů.

Krom toho, že jde o krásný projekt, tak vlastní značka samozřejmě zvyšuje přidanou hodnotu i marže a zajišťuje tak rychlejší návratnost investice.

Proč si nenechat tuto investorskou lahůdku utéct?

Jistě se shodneme na tom, že rodinný byznys, lahodná pálenka a kvalitní lokální produkty stojí za pozornost, ale to by samo o sobě nestačilo.

U této investice však získáte i plné zajištění nemovitostí a opravdu nadstandardní výnos z investovaného kapitálu díky úvěru s balonovou splátkou na konci, kdy při úroku 6 % p.a. jde o velmi lákavou nabídku.

Jdete do toho s námi? Tak na zdraví!

Investujte do palírny ESG DOLNÍ LOMNÁ >>