ArrowMobileBack
← zpět na všechny články

Kolovna Koncept, skvělý mix online a offline světa

Hlavní myšlenku Kolovna Koncept vám představil její spolumajitel v obsáhlém videorozhovoru. Dnes se detailněji podíváme, jak skvěle funguje propojení online a offline konceptu, který dává smysl po všech stránkách.

E-shop Kolovnakola

Jestli se poslední rok projevil někde více než pozitivně, tak je to v oblasti e-commerce. Ten zažil masivní nárůst a tuhle vhozenou rukavici nemohli nechat v Kolovně ležet bez povšimnutí.

Pozitivní trend všech důležitých ukazatelů

V srpnu 2020 proto spustili svůj e-shop. Ten hned od začátku začal generoval více než zajímavé prodeje. Jen pouhý měsíc stačil Kolovně k tomu, aby v online světě vygenerovala obrat půl milionu a její tržby nastolily rychle rostoucí trend. Celkově se Kolovna dostala na obrat 10 milionů za pouhých 5 měsíců.
Po prvním kvartále mají svůj letošní cíl pro e-shop 20 mil. Kč z poloviny splněn, a to se hlavní sezona teprve rozjíždí!

E-shop Kolovny dosahuje také výborných čísel v návštěvnosti. Ta se měsíčně pohybuje okolo 35 000 a stejně jako u tržeb i zde můžeme pozorovat nárůst. Ten by v hlavní sezóně měl dosáhnout minimálně dvojnásobku. Objem objednávek za první měsíce fungování překonal 2000 a ani zde není překvapením, že dále roste.

Není se čemu divit. E-shop Kolovny je totiž od začátku koncipován jako přesně zapadající dílek do celého Kolovna Konceptu. Ten propojuje e-shop s testovacími centry, kamennými prodejnami a servisními místy.

BIKE CENTRUMbike centrum

Dalším dílkem do této skládačky je BIKE CENTRUM v Hynčicích pod Sušinou. V něm naleznete testcentrum, elektrokola, servisní služby, infocentrum s tipy na výlety, občerstvení v bistru, pumptrack a skill centrum. Na jednom místě je tak možné získat vše pro perfektní cyklovýlet.

Okolní příroda je přímo napumpovaná traily a tracky vedoucími nádhernou krajinou. V Kolovně se ovšem nespokojí s málem, a proto nyní usilovně pracují na výstavbě nových bike trailů. Ty pak vytvoří širokou a rozsáhlou síť tratí v okolí populárního Kralického Sněžníku.

Penzion Kolovna

penzion

Nedaleko BIKE CENTRA se také nachází nově vybudovaný penzion. Ten nabízí moderní a útulné ubytování v samotném srdci Kralického Sněžníku. Díky své pozici je ideálním místem pro letní i zimní dovolenou. Hosté se v něm mohou těšit na kvalitní wellness zázemí a samozřejmostí je půjčovna a servis cyklovybavení. V zimních měsících je penzion vyhledávaným místem pro milovníky lyžování a bílých stop.

Výborně namíchaný koktejl

Když k výše zmíněným „ingrediencím“ přidáme ještě kamenné prodejny ve 3 velkých městech, skvělý servis, nabíjecí stanice a REC program na recyklaci kol, a to vše zasypané neutuchající láskou Čechů k outdooru, tak dostaneme koncept, který potěší každého cyklistu, ale také investora!

Do Kolovny můžete investovat, ale už jen do 6.5. do 15:00. MAČ je stanoven na 7 milionů.
Nezapomeňte také na bonusy pro investory. Pro každého, kdo investuje více než 50 000 Kč je připraven bonus v podobě slevy 20 % na kola a 25 % na oblečení!

Investovat do KOLOVNA KONCEPT >>