ArrowMobileBack
← zpět na všechny články

KOLOVNA.cz – když se to dělá skvěle!

Co myslíte, že se stane, když postavíte byznys na tom, co Češi milují a budete to dělat sakra dobře? Porostete.

A přesně to se podařilo Kolovně, která roste dokonce mnohem víc, než původně její spolumajitel Rostislav Posker předpokládal.
Přestože po letech strávených v korporátu nebyl překotný růst to, za čím by se pan Posker hnal za každou cenu, jistě to potěší. Je to přeci zasloužená odměna za výborný nápad i realizaci.

Dovolím si citovat jejich vlastní vizi, která krásně shrnuje vše, čím Kolovna je a kam míří:

„Hlavní myšlenkou, posláním a dlouhodobou vizí Kolovny je propagace cyklistiky, cestování, služeb v ubytování, objevování zajímavých míst a vytvoření ideálního prostředí pro ty, kteří upřednostňují aktivní způsob dovolené, relax v příjemném prostředí, zajímají se o cyklistiku jako alternativu dopravy v městských aglomeracích a vnímají cyklistiku obecně jako příjemné zpestření svého způsobu života.“

Za projektem stojí společnost Kolovna Koncept s.r.o., jejíž aktivity jsou skutečně širokospektrální, avšak středobodem zůstává cyklistika a láska Čechů k tomuto sportu, přírodě a outdooru všeobecně.
Zajímají vás podrobnosti? Zavítejte na web www.Kolovna.cz a třeba si naplánujete svou další dovolenou.

Jak správně tušíte, Kolovna.cz je projekt, do kterého budete moci již brzy investovat prostřednictvím naší platformy.
Vyzpovídali jsme proto pana Rosťu Poskera, spolumajitele společnosti, který se otevřeně rozpovídal o současných aktivitách a budoucích plánech.

Užijte si tento velmi příjemný a obsáhlý rozhovor! Investovat do Kolovny >>