ArrowMobileBack
← zpět na všechny články

Máte možnost zainvestovat do rozvoje personální agentury Work Partners

Work Partners je na trhu od roku 2014, pomáhá firmám při vyhledávání nových zaměstnanců především ve strojírenství, automotive a elektrotechnice. V oborech, které v dnešní době trpí nedostatkem technicky vzdělaných a zručných lidí. To následně brzdí naše české společnosti v dalším rozvoji. A právě Work Partners je společností, která firmám jako je Škoda Transportation, CZ LOKO, Strojírny a stavby Třinec (součást Třineckých železáren) a dalším pomáhá ve zprostředkování a posilování jejich týmů.

„Jsme fanoušci moderních technologií a progresivního přístupu k podnikání, proto nám cesta získat finanční prostředky od řady investorů přijde velmi atraktivní. V dalším rozvoji nás popohání potřeba trhu, kde je stále více kladen důraz na kvalitu a kvalifikaci zaměstnanců. Proto jsme se rozhodli k dalším krokům v rozvoji našeho podnikání.“ říká Jozef Jančík, jednatel agentury Work Partners.

Personální agentura, která spojuje profesionály ve strojírenství a automobilovém průmyslu se zaměstnavateli a která má pobočky v Plzni, Ostravě a Jablůnkově, chce získat 1,3 milionu korun s úrokem 7,5 % na 30 měsíců. Kampaň poběží do chvíle dosažení cílové částky, nejdéle však 60 dnů od spuštění.

připravila Jana Rosenbergerová