ArrowMobileBack
← zpět na všechny články

Nová investiční příležitost na finGOOD

připravila Jana Rosenbergerová

 

Společnost Poháry BAUER s.r.o., výrobce sportovních ocenění, pohárů a trofejí, která je na trhu již 15 let fandí sdílené ekonomice a platformě finGOOD. Pro svůj rozvoj a expanzi na další světové trhy hledá investici ve výši 2 miliony korun s úrokem 8 % p.a. na 24 měsíců.

Svými produkty oceňuje úspěšné, nyní máte možnost i vy ocenit ji svou investicí.

Specializujeme se na výrobu sportovních pohárů, trofejí, ocenění i upomínkových předmětů. V posledních osmi letech jsme změnili naši strategii a zaměřili se na své vlastní výrobky. Portfolio našich zákazníků pochází prakticky ze všech zemí Evropské unie i třetích zemí jako je Norsko, Švýcarsko. Zákazníky máme také v Izraeli nebo v Saúdské Arábii,“ popisuje hlavní zaměření společnosti Poháry Bauer její jednatel Martin Sojka, a doplňuje. „Fandíme sdílené ekonomice, proto jsme se při naší snaze získat prostředky na další růst, obrátili právě na platformu finGOOD.“

Firma Poháry Bauer provozuje v České a Slovenské republice celkem osm kamenných prodejen, další jsou partnerské. Zákazníky získává též prostřednictvím e-shopu. Poháry EKONOMY, STANDARD a LUXUS jsou vyrobeny pro úspěšné sportovce všech odvětví, stejně tak medaile a trofeje, které jsou symbolem vítězství a úspěchu. Roční tržby dosáhly v roce 2017 více než čtyřiceti milionů korun a posledních několik let se pravidelně zvyšují. Od investorů by společnost ráda získala celkem dva miliony korun na dva roky s úrokovou sazbou 8 % p. a. Tato investice je zajištěna směnkou, za niž ručí majitel a jednatel firmy.