ArrowMobileBack
← zpět na všechny články

Nový videoformát pomůže nahlédnout pod pokličku jednotlivým investicím

Jak hlásá známá marketingová poučka – “Obsah je král!”. Ve finGOODu chceme našim investorům ještě více přiblížit celé fungování naši platformy a také jednotlivé investice. Jako vhodný doplněk našeho blogu jsme se rozhodli zařadit také videa. Na co můžete těšit?

Připravili jsme pro vás nový video koncept, který přiblíží svět finGOODu, podnikatelů a hlavně firem, do kterých máte možnost investovat. Těšit se můžete na rozhovory, krátké shoty, ale i podrobné reportáže přibližující fungování jednotlivých firem. Na vlastní oči se tak budete moci přesvědčit, jak se daří vašim investicím. 

Seznamte se s Hannym Firlou vašim novým videoprůvodcem ve světě finGOOD investic!

Na tvorbu těchto videí jsme si přizvali posilu v podobě Jana Hannyho Firly. Koho si pod tímto jménem představit? 

Především muž mnoha talentů. Hanny je absolvent Konzervatoře a VOŠ Jaroslava Ježka a své nadání uplatňuje na několika významným prknech, které znamenají svět. O jeho nadání mluví i to, že je držitelem tří studentských cen Thálie. Nebojí se také improvizace a je zakládajícím a aktivním členem projektu IMPRA.

Kromě herectví se Hanny věnuje také moderování. Jeho hlas vám bude povědomý z podcastu Tvoje Role, který natáčí ve spolupráci se světoznámou značkou energetických nápojů a kam si zve ve mladé osobnosti kulturní a sportovní scény.

Hanny je také aktivní investor a rád by se vám osobně představil v následujícím videu 👇