ArrowMobileBack
← zpět na všechny články

Videorozhovor s M. Sojkou, majitelem Poháry Bauer

Společnost Poháry Bauer je na trhu již 16 let a za tu dobu samozřejmě zažila mnohé! Období covid krize ji připravilo ze dne na den o drtivou většinu příjmů z výroby a prodeje pohárů, trofejí a dalšího, ale pan Sojka, majitel společnosti, neváhal ani vteřinu a ihned otočil kormidlem společnosti směrem k novému odvětví – bleskově zahájili výrobu o ochranné sanitární zástěny pro provozovny, obchody či lékárny.

Tento krok se ukázal být natolik dobrým, že si tento segment ponechají ve svém stálém portfoliu, i když prodeje pohárů se již díky uvolnění restrikcí začínají vracet na svou původní úroveň!

Přinášíme vám aktuální rozhovor s panem Martinem Sojkou, majitelem společnosti, který se rozpovídal o aktuální situaci, o tom jaké mají další plány a hlavně o tom, že v každé obdobné krizi je potřeba neváhat a jednat!

A pozor, novinka! Zkoušíme opět posunout hranice a zrychlit firemní financování pomoci crowdfundingu, takže tato investice bude na finGOODu vystavena pouze 15 dní. Během prvních 24 hodin se však podařilo zafinancovat 32 % cílové částky, takže pevně věříme, že se to s vaší pomocí podaří!

Investovat do Poháry Bauer
Více informací