ArrowMobileBack
← zpět na všechny články

Rekordní týden na finGOOD

V minulém týdnu jsme vám představili novinku v podobě Kontinuálního investování a jak se ukazuje byla to trefa do černého! Pojďme si v krátkosti zhodnotit uplynulý týden a představit si další novinky.

Benekov Esco

Na začátku týdne jsme vám představili investici do společnosti Benekov Esco a jejího komunitního řešení energetiky. V rámci tohoto řešení vznikne malá decentralizovaná a energeticky samostatná komunita. V ní každý ze subjektů bude vyrábět energickou energii s využitím vlastních fotovoltaických panelů. Ta se bude ukládat do moderních bateriových úložišť vyráběných v ČR a jednotlivé subjekty pak budou energii využívat společně.

Máme ve finGOOD obrovskou radost, že vám můžeme nabídnou takto smysluplné projekty, které navíc snižují ekologickou zátěž. Investice měla navíc velice skvělé parametry v podobě 8 % zúročení a 18 měsíců splatnosti. Zájem investorů byl tak obrovský, že původních 5 milionů jsme navyšovali o dalších 500 tisíc. Celá investice se odfinancovala v rekordním čase 20 hodin. Na úspěšném odfinancování se podílelo 172 investorů a 66 z nich si odneslo bonus v podobě slevy 20 tisíc Kč na návrh a instalaci řešení fotovoltaické elektrárny.

K velkému ohlasu investorů se vyjádřil i majitel společnosti:

Děkuji za projevenou důvěru a prostředky investované do naší firmy. Rychlá a úspěšná kampaň FinGOOD dala zpětnou vazbu, že investoři věří ve vysoký potenciál růstu oboru obnovitelných zdrojů v ČR.  Vaše investice pomůže k rozvoji české rodinné firmy v perspektivním oboru fotovoltaických elektráren v rámci komunitní energetiky. Zároveň se podaří urychlit vývoj nových bateriových úložišť, které vyvíjíme ve spolupráci s Vysokou školou báňskou. Svým vlastním dílem tak sami aktivně přispíváte k rozvoji obnovitelných zdrojů v naší zemi.

Leopold Benda, majitel společnosti Benekov Esco


Kontinuální investice

Další úspěch na náš čekal ve čtvrtek, kdy jsem vám představili historicky první kontinuální investici na finGOOD. Pro tento projekt jsme si vybrali spolehlivého partnera v podobě pana Rybky a jeho developerského projektu Rezidence Tabulky.

Že kontinuální investice vyslyšela přání mnoha investorů se ukázalo vzápětí. Během 63 hodin se místo původních 9 vybralo 10 milionů. Tento nový investiční produkt při svém uvedení oslovil rekordních 249 investorů!

Ti ocenili zejména několik nesporných výhod, které Kontinuální investování má. Mezi ty patří:

✅ Investování do prověřeného projektu se silným zajištěním
✅ Opakované a dlouhodobé investice
✅ Nadstandardní zhodnocení a parametry
✅ Každá další tranše úvěru zhodnotí nemovitost, a tedy i zajištění investice

Pokud jste nestihli zainvestovat a využít tyto výhody, nemusí smutnit. Už nyní vám prozradíme termín spuštění 2. z celkových 7 plánovaných tranší.

K jejímu spuštění dojde 16. června. Cílová částka je pro tuto tranši stanovena na 7 milionů se splatností 11 měsíců. Výše zhodnocení zůstavá po celou dobu kontinuálního investování stejná, a to nadstandardních 8 % p.a.

Více podrobností o Kontinuálním investování se dozvíte zde >>

Děkujeme všem investorům, kteří se podíleli na tomto rekordním týdnu.