ArrowMobileBack
← zpět na všechny články

Rezidence Tabulky – jak se daří první Kontinuální investici

Pan Rybka, do jehož společnosti měli investoři finGOOD možnost investovat v rámci historicky první kontinuální investice, úspěšně pokračuje v dostavbě svého projektu Rezidence Tabulky. Pojďte se s námi podívat, co všechno se od poslední tranše změnilo.

David Rybka pochází z rodiny stavitelů, kde se tohle řemeslo předává z generaci na generaci. Rodina Rybků se tomuto oborů věnuje už dlouhých 26 let. Proto když jsme hledali jsme pro vás spolehlivé partnery, kteří by investorům nabídli dostatečně zajímavé, stabilní a zajištěné projekty, padla zcela logicky naše volba na společnost pana Rybky.

Rezidence Tabulky

To, že to byl onen pomyslný hřebíček trefený na hlavičku, se ukázalo takměř okamžitě. Přes 50 milionů korun se vybralo v 5. samostatných tranších, které zaujaly neuvěřitelných 1205 individuálních investorů, kteří si mezi sebe rozdělili výnos přesahující 3,3 miliony korun.

Vizualizace projektu Rezidence Tabulky

Jak pokračuje stavba

Stavba tohoto ambiciózního projektu pokračuje na výbornou. V současné době jsou hotovy všechny hrubé instalace vody, topení, kanalizace, elektro a vzduchotechniky. V jednotlivých bytových jsou nanášeny jednovrstvé omítky a následně se provádí lití podlah. Celá budova se také pomalu, ale jistě začíná halit do zateplení. Na prosinec má pan Rybka se svými pracovníky naplánováno provádění sádrokartonů a do práce se chystají také obkladači.

Je vidět, že pan Rybka je muž na svém místě! Proto vám už dnes vám můžeme prozradit skvělou zprávu pro všechny investory. Již brzy můžete těšit na naši další spolupráci a novou kontinuální investici!

O tom, jak stavba úspěšně pokračuje se přesvědčte na vlastní oči 👇