ArrowMobileBack
← zpět na všechny články

RMR tech – sklízí úspěchy a má velké plány pro rok 2022

RMR tech je společnost, která je našim investorům dobře známá. Jedná se totiž o další z velmi úspěšných Kontinuálních investic. Jak se této společnosti daří realizovat projekty a jakého prestižního ocenění se jí dostalo? To vše se dočtete na následujících řádcích.

Společnost RMR tech dokázala ve třech proběhlých tranších oslovit 766 investorů, kteří zafinancovali částku přesahující 30 milionů korun. Není se čemu divit. Kombinace skvělého 8,5 % zhodnocení, zajištění v podobě nemovitostí a příznivá doba splatnosti si našla oblibu u spousty našich investorů. Pojďme se společně podívat, jak zatím RMR tech s těmtimo vybranými financemi naložila.

Realizované projekty

Ač mohou Jakub Zaviačič a Michal Nebenführ, kteří za společností RMR tech stojí, působit mladým dojmem, tak jsou ve svém oboru opravdovými odborníky. Mluví za ne totiž úspěšně realizované projekty. Jen od začátku této Kontinuální investice stihli úspěšně dokončit několik projektů.  

Mezi ty patří stavba ubytovny v Brně a s ní spojené doplňkové prace. Svůj nový domov také nalezne v polovině prosince rodina, která se přestěhuje do krásného rodinného domu v Kobylí. Jen těžko by za ním někdo hledal původní 3 lodní kontejnery.

Jedním z projektů, kterým se společnost RMR tech věnuje je také podpora lokálního fotbalu. V rámci tohoto projektu tak vznikla fotbalová tribuna na Zbraslavi

Prestižní Architektonická cena

Toho největšího ocenění se jim ovšem dostalo od odborné veřejnosti. V říjnu proběhla prestižní architektonická soutěž Grand Prix Architektů. Te se zúčastnilo 52 finalistů a vítězem se nestal nikdo jiný než kavárna zhotovená společností RMR tech.

Tato kavárna svým industriálním provedením odkazuje na historii Holešovic. Zhotovená je ze dvou lodních kontejnerů, které tvoří optickou zvukovou clonu a nabízí tak příjemné posezení v parku. Třetí kontejner tvoří dvě terasy s krásným výhledem. 

Více o tomto ocenění se můžete dozvědět v článku od Czech Crunch nebo na stránkách samotné soutěže.

Jak probíhala stavba kavárny se můžete přesvědčit na vlastní oči >>

Co čeká RMR tech v roce 2022?

Ve společnosti nyní finišují s plány na příští rok a dá se směle říct, že nudit se opravdu nebudou. V současné chvíli mají dohodnuto 14 nových projektů a to nový rok ještě ani nezačal. 

Jak se ukazuje, tak kontejnerové stavby rostou na stále větší popularitě a k tomuto modernímu a ekologickému řešení se uchyluje stále více společností. RMR tech má tak na rok 2022 naplánovanou pestrou výstavbu napříč jednotlivými odvětvími. 

Pokud vybereme namátkou ty nejzajímavější projekty, tak určitě musíme zmínit showroom a prodejnu kol nebo zázemí a kanceláře pro společnost Campiri. Nelze opomenout ani svět gastronomie, kde RMR tech navazuje na svojí oceněnou kavárnu a v příštím roce bude budovat další kavárnu a k ní dokonce zázemí pro pražírnu

Pokud se v letních měsících vydáte na Vranovskou přehradu, tak zcela jistě nepřehlédnete beach bar s jasnými konturami a podpisem této společnosti. 

Jakub Zaviačič v minulosti dostal ocenění za projekt ubytoven pro lidi bez domova. Na tento projekt společnost naváže v příštím roce stavbou ubytovny v Břeclavi. 

Kouzlo kontejnerových apartmánů, které jsou často nenásilně zasazeny do krásné přírody, objevila už bezmála desítka klientů, kteří se právě v roce 2022 mohou těšit na toto nekonvenční bydlení.

To nejlepší na konec!

Již 7. prosince startuje 4. tranše do společnosti RMR tech! Těšit se opět můžete na:

  • výborné 8,5 % zhodnocení
  • 24 měsíců splatnost
  • plné zajištění v podobě zástavy nemovitostí