ArrowMobileBack
← zpět na všechny články

Rozhovor s Lubošem Orságem, majitelem společnosti ORFIN Industry

 

 

Karvinská společnost ORFIN Industry se za více než 20 let na trhu vyprofilovala jako spolehlivý dodavatele stavebních materiálů. Před několika lety společnost zahájila spolupráci s výrobcem kvalitního nářadí STALCO a následně získala výhradní zastoupení pro ČR.

Dá se říci, že tím ORFIN Industry udeřil hřebíček na hlavičku; vždyť Češi jsou proslulí svými kutilskými dovednostmi a z letošního průzkumu NMS Market Research vyplývá, že například pravidelnou údržbu zahrady zvládá 92 % obyvatel ČR, vymalovat byt 83 %. Na méně odborné práce si tedy najímá odborníky naprostá menšina obyvatel ČR. I to je jedním z důvodů, proč průměrný Čech vynaloží přes 20 tisíc Kč ročně na pravidelnou údržbu bydlení. A právě do rozvoje vlastní sítě prodejen STALCO budou směřovat prostředky, které chce ORFIN Indrustry získat prostřednictvím naší platformy.

Uskutečnili jsme online videorozhovor s majitelem a ředitelem společnosti panem Lubošem Orságem a zeptali jsme se ho na dotazy, které jste mu (jakožto registrovaní investoři) mohli pokládat prostřednictvím našeho webu.

Zajímá vás, proč spol. ORFIN Industry dobrovolně ukončila jednu ze svých aktivit? Jak se hodlá vymezit s nářadím STALCO vůči zavedeným značkám a co plánuje na příští rok? V čem je hlavní konkurenční výhoda? To a mnohem více se dozvíte ve videorozhovoru.

Připomínáme, že ORFIN Industry si na finGOOD přichází pro 3 500 000 Kč na 48 měsíců s velice zajímavým zúročením 7 % p.a. pro naše investory a investovat můžete ZDE.