ArrowMobileBack
← zpět na všechny články

Rozhovor s ředitelem Jarošovského pivovaru

Již zítra, tedy 10. prosince, v 9:00 ráno vám nabídneme novou investiční příležitost, tentokrát do Jarošovského pivovaru. Všem registrovaným investorům jsme dali možnost položit dotaz řediteli pivovaru panu Miroslavu Haraštovi. Ten nás v minulém týdnu navštívil, ve videorozhovoru zodpověděl vaše dotazy a navíc rozvedl i spoustu dalších zajímavých témat!

Videorozhovor se zástupcem firmy, do níž připravujeme investiční příležitost, je jednou z našich novinek – jedná se o tzv. pre-launch fázi, kdy chceme investorům dát možnost nahlédnout do zákulisí a mít dostatek času k prozkoumání k promyšlení investiční příležitosti. Zohlednili jsme tak vaši zpětnou vazbu, kdy někteří investoři při zveřejnění investiční příležitosti nestihli zareagovat včas, přestože měli o investici potenciální zájem (např. investice do společnosti KPS Automobile byla splněna za méně než 12 hodin!).

Zpříjemněte si čekání na novou investiční příležitost videorozhovorem a my jen připomínáme, že Jarošovský pivovar si k nám přijde pro 2 000 000 Kč na 36 měsíců s velice pěkným zúročením 7 % p.a. pro naše investory.