ArrowMobileBack
← zpět na všechny články

Sanity Swiss uvádí na trh jedinečný patentovaný výrobek

Jak získat náskok před konkurencí, a ještě posílit už tak dobrý byznys? Pan David Otáhl, majitel společnosti Sanity Swiss, zná jasnou odpověď – výrobou vlastního patentovaného výrobku. Jaká je cesta od nápadu k realizaci a co vše díky tomu jeho firma získá? To vše dozvíte v tomto článku.

Společnost Sanity Swiss, do které máte možnost investovat už jen do 19.4. do 15:00, působí na trhu už od roku 2011. Při svém rozvoji si prošla velice úspěšnou cestou, kdy se vypracovala z pouhého dovozce sanitárního dovozce k prosperující firmě se stabilní pozici na trhu, která je schopna pokrýt vše velko- i maloobchodních služeb až po samotnou profesionální realizaci.

Pan Otáhl ovšem není z těch, který by se tímto úspěchem nechal ukolébat a dále pracuje na rozvoji své společnosti. Rozhodl se zhodnotit své letité zkušenosti a v Sanity Swiss se pustili do rozvoje vlastního patentovaného výrobku.

Cesta od patentu k úspěšnému prodeji

Netěsnost a únik vody, to jsou nejčastější komplikace sprchových koutů, které vznikají už při jejich výstavbě. Právě s tímto problémem se v Sanity Swiss rozhodli bojovat a vymysleli revoluční konstrukční metodou, která vedla k samotnému patentu jedinečné Sprchové kabiny.

Celé dva roky věnovali v Sanity Swiss jejímu vývoji. Za tyto dva roky dokázali dostat nápad z papíru k samotné registraci patentového řešení a certifikací akreditovanou zkušebnou. Celkem do vývoje tohoto výrobku investovali 1,25 milionu.

Díky tomuto skvělému výrobku si společnost vylepší už tak výbornou pozici u stávajících odběratelů, a navíc rozšíří svou nabídku do segmentu modulární výroby obytných a kancelářských kontejnérů , které nyní zažívají velký boom. V ČR a i sousedním Německu jsou velké světové společnosti zaměřené na obytné kontejnéry, kam nově patentovaná výroba sprchové kabiny skvěle zapadá a společnost Sanity Swiss s nimi má již uzavřeny kontrakty na postupné dodávky.

Že se jedná o krok správným směrem, potvrzuje poptávka po sprchových kabinách. Sanity Swiss v březnu spustili výrobu a již nyní mají potvrzený odběr 200 kusů. Výroba se bude v průběhu roku zvyšovat na 100 – 130 kusů za měsíc. Celková výroba se během jednoho roku vyšplhá na minimálně 1200 ks sprchových kabin.

Sprchová kabina

V čem tedy spočívají jedinečné vlastnosti této unikátní sprchové kabiny? Už jen to, že je chráněna užitným vzorem říká mnoho. Pojďme si ovšem tyto jedinečné vlastnosti představit detailněji.

Konstrukce a design

Právě konstrukce a design je oním revolučním řešením, které vyšlo z dílny Sanity Swiss. Podařilo se sestavit konstrukci, která snadno a efektivně vyřeší věčný problém s únikem vody. Konečně se na trhu objeví první sprchová kabina, u které si můžete být jistí, že opravdu nepoteče! Nulovým únikům vody zabrání inovativní vyhotovení sprchové vaničky.

Jednoduchá instalace

Další obrovskou výhodou je snadná instalace sprchové kabiny. Ta je snadno rozebíratelná a dá se rozložit na 3 základní části – vaničku, sprchovou stěnu a fixační rám.

Žádné limity

Sanity Swiss bourá zavedené hranice a limity. Do sprchové kabiny je možná instalace všech sprchových baterií, a to až do šířky 27 cm. Minulostí je tak limit pro instalaci baterie s roztečí 100 mm.

Bariéry nejsou ani ve variantách provedení sprchové kabiny. Ta je dodávána se závěsem nebo posuvnými dveřmi. 

Nadstandardní výška

Díky nadstandardní výšce sprchové kabiny, která dosahuje 230 cm, je možné prakticky umístit odpad kabin. Toto řešení umožní snadnou a bezproblémovou instalaci až 6 kabin v řadě. Výhoda pro kontejnéry a umístění kde je velký počet pracovníků – stavba, tábory a pod.

Vysoce kvalitní materiály

Jestli se na něco můžete u této kabiny spolehnout, tak je to kvalita použitých materiálů. Ty jsou dodávány předními evropskými výrobci. Použité materiály navíc obsahují chemické přísady, které zaručují stálobarevnost kabiny, a hlavně její bezproblémovou údržbu.

100% česká práce

Vývoj, výroba a kompletace to vše se kompletně děje v České republice pod plnou kontrolou našeho klienta.

V Sanity Swiss dobře věděli, proč se pustili do konstrukce této kabiny. Díky tomuto kroku získali zásadní náskok vůči své konkurenci a vyslali důrazný impulz,  který jednoznačně směřuje k dalšímu navýšení obratu a především zisku společnosti. 

My jen připomínáme, že do Sanity Swiss máte možnost investovat už jen do 19.4. do 15:00

Investovat do Sanity Swiss >>