ArrowMobileBack
← zpět na všechny články

Peníze nespí: Výnosné investice a chytré půjčky – panelová diskuze

Investujete? Spoříte? Utrácíte? Kolem financí a jejich plánování se točí podstatná část našich životů. Nejspíš se shodneme, že pro spokojený a vyvážený život je velmi důležité penězům a jejich fungování porozumět.

Nejen tomu, jak je utrácet, ale hlavně tomu, jak je smysluplně a výnosně investovat. Nebo jak je získat a využít financování svého podnikání a nápadů.

I mezi zkušenými matadory z oblasti financí a investic panují různé pohledy na investování a na aktuální dění na trhu během i po koronavirovém období. A logicky se trochu liší i jejich pohled zaměřený na budoucnost, která se nás v rámci financí a investic dotkne.

Ale jak se říká: víc hlav víc ví, a proto jsme se rozhodli uspořádat on-line konferenci s příhodným názvem “Peníze nespí: Výnosné investice a chytré půjčky”, na kterou jsme pozvali zkušené zástupce z různých oblastí a segmentů.

Srdečně vás proto zveme k účasti na online konferenci, v rámci které výborní a zkušení hosté podiskutují mimo jiné o tom, jak smysluplně investovat, co změnila doba covidová a co nám – investorům i podnikatelům – přinese blízká budoucnost.

Účast na eventu je ZDARMA a stream bude probíhat přímo prostřednictvím platformy Facebook.Na koho se můžete těšit?

  • Arnošt Matějka – investor a majitel společnosti WORD ID s.r.o.
  • Vít Endler – ředitel investiční platformy finGOOD.cz
  • Martin Melichárek – finanční ředitel investiční skupiny Gourmet Invest a.s.
  • Adam Kolasa – hypoteční a úvěrový specialista, poradce ve spol. Money2u s.r.o.
  • Mgr. Tomáš Pešek – zakladatel ALCOR INVESTMENTS a.s.

KDY? 15. června 2021 od 18:00
KDE? Live stream prostřednictvím Facebooku 👉 https://fin.gd/konference