ArrowMobileBack

COVID-19

Pomozme a podpořme české firmy
i v této těžké době!

Jsme v kontaktu s firmami, které paradoxně i v této době rychle rostou a potřebují pomoci zvládnout (posílení kapacit, navýšení skladových zásob apod.). Hovoříme také s firmami, které jsou v jádru zdravé a silné, ale potřebují pomoci překonat výpadek cashflow, než se jejich byznys vrátí do zajetých kolejí.

Jaké možnosti tedy mají samotné firmy? 

Banky jsou nyní velmi opatrné a váhají s novými úvěry. Zároveň čelí náporu nových žádostí nebo žádostí o odklad splátek.
Naštěstí se firmy mohou obrátit přímo na investory a na své zákazníky – přesně v tom dokážeme a chceme pomoci!

Zavedli jsme několik opatření, která mají za úkol ochránit kapitál našich investorů (u současných i u nadcházejících investic) – více si můžete přečíst zde, takže aspoň ve zkratce:

  • snižujeme cílové částky jednotlivých úvěrů (případně úvěry rozdělíme do postupných tranší)
  • zavedli jsme vyšší frekvenci monitoringu (komunikace s firmami, sledování rejstříků,…)
  • jednáme individuálně o odkladu splátek. Z logiky věci je jistě lepší zdravé firmě dočasně ulevit, než aby zůstal nesplacený úvěr.

Jak pomáháme firmám?

Mentoring a poradenství

Ve spolupráci s paltformou Busyman.cz nabízíme firmám, zainvestovaným na Fingood.cz, mentoring se zkušenými business mentory. Tito mentoři pomohou firmám překlenout současné nelehké období a transformovat firmu na novou digitální ekonomiku, která nastane. Více na Busyman – Restartujte svůj byznys

„Našim“ firmám také poskytujeme v rámci možností naše vlastní personální kapacity, což se týká třeba byznysového nebo marketingového poradenství. Snažíme se rozebrat jádro problému a nalézt rychlejší cestu ven.

 

Pomoc s dalšími způsoby financování

Pečlivě mapujeme vládní kroky a opatření a pomáháme firmám zorientovat se v problematice čerpání úvěrů COVID I a COVID II. Je jasné, že správné vyplnění žádosti bude totiž stěžejní pro úspěšné a hlavně co nejdřívější čerpání této bezúročné půjčky.

Pokud se chcete zapojit do programu COVID II, pomůžeme s přípravou žádosti pro Vaši banku. Příjem žádosti startuje 2. dubna 2020!

 

Zrychlujeme a zjednodušujeme žádosti o úvěr

Na procesu zjednodušení registrace pro firmy (i pro investory) neustále pracujeme, ale už teď mohou firmy využít nový přehledný formulář/dotazník, jehož vyplněním značně urychlí zpracování dat a tím pádem i získání firemního financování prostřednictvím platformy finGOOD. 

 

Víte o firmě, které by mohl pomoci nový zdroj financování?

Sdílejte s ní tento odkaz: finGOOD.typeform.com/to/xAudnX

Máte zájem o firemní úvěr?Registrovat firmuChcete nadstandardně zúročit svůj kapitál?Registrovat se jako investor