ArrowMobileBack
← zpět na všechny články

Videorozhovor s V. Rosbergem, jednatelem Car Service Partner

 

Vít Rosberg stojí v čele společnosti Car Service Partner s.r.o. od března tohoto roku, takže na něj připadla nelehká úloha poprat s v té době propukající koronavirovou krizí a zároveň posunout již rozjetý byznys na další úroveň.

Byznys Cash4Car stojí na několika klíčových pilířích: nákup a prodej nových luxusních a sportovních vozů, financování vozidel formou firemního zpětného leasingu osobních vozů a dále pak zástavy vozidel.

Mrkněte na rozhovor s Vítem Rosbergem, ve kterém se otevřeně rozpovídal o profesionalizaci v odvětví krátkodobých půjček, o klíčovém vlivu férového a otevřeného jednání s klienty, o dopadu nedávných restrikcí na byznys a hlavně o jejich dalších plánech a cílech!

Čísla Car Service Partner vypadají velice slibně (což se přihlášení investoři dozví z analýzy) a na finGOOD si pro čerstvý kapitál přichází již podruhé. Poprvé získali investici již v roce 2018 a investoři, kteří do společnosti investovali, dodnes získávají každý měsíc splátky s přesností švýcarských hodinek.

Zajímá vás více informací o této investici? Podívejte se na detail aukce