ArrowMobileBack
← zpět na všechny články

Rekordně rychlá investice: Milion za 6 minut!

Dnes ráno se na finGOODu odehrála blesková investiční akce, kterou jsme většině investorů „bohužel“ nestihli ani představit. Přesně v 10 hodin ráno jsme zveřejnili investiční příležitost do společnosti IQ Industrial Solutions s.r.o. (dále IQIS), která nabízela investorům platformy finGOOD zúročení kapitálu 11 % p.a., splatnost 12 měsíců s poptávanou cílovou částkou 1,1 mil. Kč.

A v 10:06 bylo po všem 1 milion korun byl zafinancován za 6 minut! A to je skutečně neuvěřitelný čas a obrovský úspěch, nejen na poměry naší platformy, ale i na poměry většiny P2P či P2B investic v našich končinách.

Proč tomu tak bylo? Velký úspěch společnosti IQ Industrial Solutions u našich investorů přisuzujeme mimo jiné přehlednému a uchopitelnému byznys modelu, relativně krátkému investičnímu horizontu (12 měsíců) a nadstandardnímu zúročení investovaného kapitálu o 11 % p.a..

Tentokrát zkrátka platilo, že kdo dřív přijde (a kdo je zaregistrovaný), ten investuje a to platí obzvlášť pro šťavnaté příležitosti, kterou IQIS bezpochyby byl.

My budeme i nadále pokračovat v hledání obdobných, investorsky zajímavých příležitostí a pro ty, kteří to tentokrát nestihli, mám následující tipy:

  1. Dokončete svou registraci na 100 %, doplňte potřebné údaje a dokumenty. Zabere to jen několik minut. Jen tak si můžete být jistí, že v podobných situacích budete moci zareagovat včas. Pouze registrovaní a přihlášení investoři mohou číst i podrobnou analýzu investičních příležitosti a investovat.
  2. Povolte si notifikace o finGOOD novinkách (povolit zde), které rozesíláme přednostně a informujeme v nich o nových investičních příležitostech. Nemějte strach, notifikaci zasíláme nanejvýš 1-2 týdně a kdykoliv ji můžete opět vypnout. Případně se přihlašte k odběru našich newsletterů.
  3. Investujte do další aktuální příležitosti, která je stále ve hře a nabízí investorům velmi zajímavé podmínky a nadstandardní zúročení 7 % p.a.!

Tak co, jste připraveni na další investici? ?