ArrowMobileBack
← zpět na všechny články

Car Service Partner jede na plný plyn a výrazně navyšuje základní kapitál

Společnost Car Service Partner s.r.o. je aktuální investiční příležitost, do které můžete na platformě finGOOD investovat až do středy (19. srpna).
Pokud jste tak ještě neučinili a zvažujete tuto investici do rostoucí společnosti s nadstandardním zhodnocením 8 % p.a., určitě přivítáte i informaci, že Car Service Partner s.r.o. navyšuje svůj základní kapitál na rovný 1 milion Kč!

Car Service Partner s.r.o. je jeden z předních hráčů v oblasti nákupu a prodeje nových luxusních a sportovních vozů, financování vozidel formou firemního zpětného leasingu osobních vozů a dále pak zástav vozidel.

K tomuto kroku společnost přistoupila v reakci na současné výrazné navýšení zájmu o služby Společnosti a dále pak v souvislosti se svou žádostí o poskytnutí financování u investorů společnosti Fingood s.r.o.

K navýšení došlo peněžitým vkladem jediného společníka, společnosti ALCOR INVESTMENTS a.s. ze stávající výše 100,-Kč na částku 1.000.000,-Kč .

„Současné zvýšení základního kapitálu a tedy posílení vlastního kapitálu společnosti bylo již delší dobu plánováno a domnívám se, že je velmi pozitivní a přesně časovanou reakcí na současné výrazné zvýšení zájmu po službách poskytovaných společností ze strany našich klientů. Rádi bychom tímto dali našim klientům a investorům společnosti Fingood s.r.o. najevo, že Car Service Partner s.r.o. stojí na pevných a finančně zdravých základech a společník ALCOR INVESTMENTS a.s. je připraven podpořit současný dynamický růst obchodní činnosti Společnosti a ujistit investory Fingood s.r.o. o bezpečnosti a dobrém zajištění jejich investice do financování společnosti“
komentoval novou finanční injekci poskytnutou Společnosti Mgr. Tomáš Pešek, statutární ředitel jediného společníka, společnosti ALCOR INVESTMENTS a.s.

„Poskytnuté finanční prostředky ze strany společníka velmi vítáme a využijeme je efektivně
v rámci dalšího rozvoje naší obchodní činnosti“
sdělil pan Vít Rosberg, jednatel Společnosti.

My jen připomínáme, že investice jde v těchto dnech do finále a MAČ je na dosah, takže neváhejte a nenechte si velmi zajímavou investici protéct mezi prsty.

Investovat do Car Service Parner >>