ArrowMobileBack
← zpět na všechny články

J&V Investments – jak se daří tomuto ambicioznímu byznysu?

Společnost J&V Investments pana Vaculky je ambiciózní firma, která se specializuje na vyhledávání zajímavých nemovitostí, které nejsou přímo určeny k bydlení nebo jsou momentálně v nevyhovujícím stavu.

Pokud takovou nemovitost nalezne, prověří její právní a ekonomické aspekt. Když vše do sebe zapadne, tak nemovitosti koupí, zrekonstruuje a následně přebuduje na byty, které poté pronajímá.

Naposledy tato společnost získala od investorů platformy finGOOD 2,3 mil. Kč na projekt, v rámci kterého vznikají v Jemnici 3 byty. 

Projekt už se blíží dokončení. Dva bytu už jsou zcela zrekonstruované a poptávka po nich byla enormní. Díky tomu se od obou bytů začátkem srpna nastěhují první nájemníci.

Dokončení rekonstrukčních prací u poslední a dispozičně největší bytové jednotky proběhne v druhém srpnovém týdnu. Již nyní pan Vaculka aktivně hledá vhodné kandidáty na pronájem této jednotky.

Na finGOODu máte nyní možnost podpořit další projekt společnosti J&V Investmenst. Tentokrát má pan Vaculka v plánu zrekonstruovat nemovitost nacházejících se v těsné blízkosti Litvínova. Do konce této investice se skvělým 8,5% zhodnocením p.a. zbývá už jen několik dní!

Jak se povedlo panu Vaculkovi celkově zrekonstruovat byty z první tranše si prohlédněte v naší galerii 👇