ArrowMobileBack
← zpět na všechny články

Váš názor nás zajímá!

Ve finGOODu chceme neustále naše služby vylepšovat a ke své investorské „rodině“ se chováme jako k vlastní. Proto jsme nedávno rozeslali dotazník na všechny investory finGOODu, kde se měli možnost vyjádřit se ke komunikační novince v podobě SMS. Jak celý dotazník dopadl?

Na dotazník přišlo na 236 odpovědí a 60 podnětů a nápadů na zlepšení. Všem, kteří se rozhodli podělit o svůj názor moc děkujeme a vaše skvělé nápady na zlepšení určitě neskončí jako zapomenutá složka v počítači a už nyní mnoho podnětů máme zahrnuto v našich plánech. Pojďme se tedy podívat jak dotazník dopadl.

SMS ano nebo ne?

Na naši novinku v podobě SMS nepanuje jednotný názor. Dokonce by se dal shrnout do pořekadla – „Tisíc lidí, tisíc chutí.“. Mnoho z vás bylo z tohoto komunikačního kanálu nadšeno a právě díky SMS jim neunikla investiční příležitost. Na druhé straně se našlo také mnoho těch, kteří tuto formu komunikace nepreferují nebo ji ignorují.

Pro jaké informace by byla SMS vhodná?

Ti z vás, kteří SMS ocenili by jejich prostřednictvím rádi dostávali informace o spuštění nebo konci nové investice, ale také o nejrůznějších investičních bonusech. Mnoho z vás by touto formou také ocenilo výzvu k investici.

Jsme si plně vědomi, že SMS je dvousečná zbraň a chceme být pro investory partnerem, proto teď hledáme nejlepší způsob jak SMS kanál segmentovat a využívat ho jen pro ty, co o něj opravdu stojí.

Děkujeme za vaší přízeň a názory. Detailní výsledky ankety naleznete 👇