ArrowMobileBack
← zpět na všechny články

Kontinuální investiční příležitosti

Investice do spolehlivých společností, které investorům nabízí dostatečně zajímavé, dlouhodobě stabilní a zajištěné projekty. Zkrátka možnost dlouhodobě a opakovaně investovat do prověřeného projektu. To vše v jednom nabízí kontinuální investice. 

Co znamená Kontinuální investice pro investory?

✅ Investici do prověřeného projektu se silným zajištěním

✅ Opakované a dlouhodobé investování

✅ Rostoucí zajištění investice – každá další tranše úvěru zhodnotí nemovitost, a tedy i zajištění vaší investice!

Pro koho je určená kontinuální investice?
Kontinuální investice potěší všechny investory, kteří se nechtějí u každé příležitosti trávit čas studováním analýzy a ekonomických výsledku. Jednoduše projektu věří a znají ho.   

Na jaké společnosti se můžete těšit?

Spolehlivé partnery, kteří investorům nabízí dostatečně zajímavý, stabilní, dlouhodobý a zajištěný projekt. Zkrátka projekt do kterého lze investovat kontinuálně a opakovaně. Je jen na vás, jestli zainvestujete jen do první tranše nebo budete investovat pravidelně každý měsíc. 

stavba bytový dům

Rezidence Tabulky

První kontinuální investici jsme představili investorů již v roce 2021 a měla obrovský úspěch. Díky investici do projektu pana Rybky – Rezidence Tabulky si 1205 individuálních investorů mezi sebe rozdělilo výnos přesahující 3,3 miliony korun.

Jak fungují kontinuální investice?

Princip kontinuální investice se uvedeme na příkladu investice do projektu Marica. 

Pan Rybka staví 51 nových bytů, 6 nebytových prostor a 32 garážových stání.

Celkově na tento projekt potřebuje 228 mil. Kč. 

Tyto peníze však nepotřebuje načerpat najednou, ale bude je čerpat postupně v samostatných tranších. To znamená, že každý měsíc na Fingoodu zveřejníme novou tranši, která pokryje plánované stavební fáze. 

Před každou další tranší provede Fingood kontrolu podmínek stanovených pro čerpání dalšího úvěr (rozestavěnost, využití načerpaných prostředků, atd.). Až po splnění všech podmínek bude moci čerpat další tranši. 

Investoři tak mohou průběžně investovat do příležitosti, kterou už znají, důvěřují ji a má jejich důvěru.