ArrowMobileBack
← zpět na všechny články

Jak zhodnotit firemní peníze jinde než ve firmě?

Kde zhodnotit volný kapitál společnosti, aniž byste ho museli ‚‚dostat” z firmy a investovat jako fyzická osoba? Otázka, která trápí mnoho podnikatelů a jednatelů. Máme na ní odpověď – investice právnických osob!

Přestože v České republice můžete už desítky let svobodně podnikat, tak se rozhodně nedá říct, že mají čeští podnikatelé na růžích ustláno. Jedním z palčivých témat je i zhodnocení volného firemního kapitálu.

Fingood podává pomocnou ruku

Proto jsme na přání mnoha investorů zavedli novinku v podobě investování pro právnické osoby. Ta přináší snadnou a pohodlnou cestu, jak zhodnotit firemní kapitál.

Jak investice právnických osob vypadá?

Investování právnických osob nabízí všechny výhody a plusy jako investování fyzických osob.

Stačí jen při registraci založit účet jako Právnická osoba, být jednatelem dané společnosti a mít 3 minuty času. 

Nejste jediným statutárním orgánem společnosti? Žádný problém. Kolegové ze zákaznického centra s Vámi během chvilky registraci dokončí.

Hlavní výhody investování právnických osob

Z nepřeberného množství výhod nesmíme opomenout hlavně:

✅ Nulové administrativní zatížení

Jako fintechová společnost rádi řešíme věci rychle a efektivně. Investování jako právnická osoba jde ruku v ruce nulovým administrativním zatížením. Na konci roku dostanete přehled Vašich investic. Ten předáte své účetní a máte po starostech.

✅ Žádné dvojité zdanění

Investicemi jako právnická osoba předejte dvojímu zdanění. Dejte vale investování zdaněných dividend a investujte napřímo!

✅ Pevně stanovené zhodnocení 10–12 %

Firemní účty u bankovních subjektů bojují s takřka neexistujícím zdaněním. Investicemi na Fingoodu si zajistíte pevně stanovené zhodnocení po celou dobu své investice

✅ Zajištění investic

Na bezpečí jsme pes. Proto 90 % všech nabízených investic má za sebou velmi silné zajištění v podobě zástavy nemovitého nebo movitého majetku. Více se dozvíte na stránce věnované zdraví a složení našeho portfolia.

Zhodnoťte efektivně svůj firemní kapitál a registrujte svoji společnost ještě dnes. Nebudete litovat. 


Pozn.: V současné chvíli registrujeme výhradně právnické osoby z České republiky (v.o.s., a.s., s.r.o., k.s.). S expanzí na zahraniční trhy rozšíříme tuto možnost také pro další země.