ArrowMobileBack
← zpět na všechny články

Poslední šance k investici do M&M Skubida Trade

Vážení investoři,

dnes nás kontaktoval jednatel společnosti M&M Skubida Trade s žádostí, zda by bylo možné předčasně ukončit investiční poptávku, aby firma mohla co nejdříve načerpat a využít kapitál, který již naši investoři přislíbili (zatím 1 509 000 Kč, tedy 60 % z cílové částky).

Nejsme banka a pro investované firmy se snažíme být co nejpružnějším a spolehlivým partnerem, proto jsme se po ověření faktů a počtu nových objednávek rozhodli vyhovět.

Společnost M&M Skubida Trade – naše aktuální investiční příležitost – je jednou z těch, která v současné nevyzpytatelné době zažívá prudký nárůst tržeb a zaznamenává rekordní počet objednávek. S tímto nárazovým výkyvem je samozřejmě spojena i zvýšená potřeba kapitálu, který společnost využije k nákupu svých stěžejních obchodních komodit, což jsou střívka na párky, salámy, uzenářské síťky apod.

Vy, kteří s investicí do této rychle rostoucí společnosti ještě váháte, máte šanci připojit se do čtvrtka 19. března do 12:00! Poté bude aukce předčasně ukončena. Nejen, že tak pomůžete M&M Skubida Trade zvládnout současný nápor objednávek, ale zároveň zhodnotíte vložený kapitál o příjemných 8 % p.a. na 36 měsíců.

Čísla této společnosti vypadala pro investory velice lákavě i před touto neočekávanou krizí – více informací naleznete zde.

za tým finGOOD vám přeji zdraví, co nejvetší pohodu a hlavně klidnou hlavou!

Vít Hutař
CMO, finGOOD