ArrowMobileBack
← zpět na všechny články

1 000 000 000 překonána!

Máme za sebou rok, který byl v mnoha ohledech nestandardní. Občas to na investičních trzích a ekonomice vypadalo jako na horské dráze, ale přes to všechno můžeme říci, že z pohledu investic do českých společností se jednalo o skvělý rok.

Mrkněte se na nejzajímavější milníky loňského roku v přehledné infografice:

Za loňský rok si naši investoři v bezmála 100 aukcích rozdělili výnos 53 mil. Kč. Významně k tomu pomohly vysoké úrokové sazby, které celý rok panovaly napříč úvěrovým trhem. Průměrná investice 22 805 korun se zhodnotila o 10,34 %. 

Celkově jste tak v minulém roce zainvestovali projekty v hodnotě 642 mil. korun. Díky vám, našim investorům, jsme překročili zásadní milník –  zafinancované projekty v hodnotě 1 miliardy korun!

Fingood tak úspěšně složil svou zkoušku z dospělosti a dokázal, že z původně malé investiční platformy se stal významný investiční partner nejen pro české společnosti, ale hlavně pro investory, kterých je již přes 8000.

Zajímá Vás kam se Fingood vydá v dalších letech? Na jaké novinky se můžete těšit? Zúčasněte se poslední lednový týden online Q&A s CEO Vítkem Endlerem a Managing directorem Honzou Horákem.

Otázky můžete klást už dnes.