ArrowMobileBack
← zpět na všechny články

Investoři si odnesou 450 000 Kč z investice odfinancované v rekordním čase

První investiční příležitost roku 2021 na platformě finGOOD dopadla nad všechna očekávání. Na rekordy u nás sice příliš nehrajeme, ale i tak nás velmi potěšilo, že cílová částka 5 milionů korun byla odfinancována během necelých 45 minut! 

Lákavé parametry investic

To je skvělý výkon, za kterým stojí mimo jiné velmi lákavé parametry této investiční příležitosti: společnost M&M Skubida Trade nabídla investorům zhodnocení 9 % během 12 měsíců a poptávaný úvěr navíc kompletně zajistila nemovitostí.

Investoři platformy finGOOD si tak tentokrát přijdou na souhrnné zhodnocení ve výši 450 000 Kč!

Ale samozřejmě do této investice neinvestoval pouze 1 investor, ale rovnou 127, takže si každý z nich připíše poměrnou část tohoto štědrého zhodnocení. Pokud jste mezi nimi, gratulujeme! 

Pokud ne, spočítejte si pro zajímavost v kalkulačce níže, kolik byste si odnesli při investici třeba 10, 50 nebo 100 tisíc korun. 

Můžete si také srovnat rozdíl zhodnocení u investice do úvěru s anuitní formou splácení oproti úvěru s balonovou splátkou na konci. Zjistěte rozdíl mezi “balonovým” a anuitním splácením >>

Investováním proti inflaci

Investování je pro někoho zábava, pro jiného práce na plný úvazek, ale jedna věc je jistá: investování volných peněz je naprosto nezbytné, abyste je ochránili před inflací, tedy před faktickou ztrátou jejich kupní síly. 

Mimochodem, inflační mechanismus a jeho neúprosné dopady na finance, které máte na běžném účtu nebo doma pod polštářem, popsala kolegyně Lenka v samostatném článku. 

A pozor, nedoporučuji číst před spaním, protože je to tak trochu horor. K čemu je vám pořád stejný počet bankovek v peněžence, kdy si za ně koupíte méně než před rokem?

Přečíst článek >>

Dnes si můžeme samozřejmě vybírat z mnoha smysluplných a různě efektivních investičních nástrojů, do kterých vložíme své peníze za účelem zhodnocení. Avšak každý z nás se nachází v jiné životní situaci, má jiný investiční horizont, očekávání nebo toleranci k riziku.

Více o přístupech k riziku si můžete přečíst v článku  – Rizika investování a jak jim předcházet 

Vrátím se ještě na moment k rekordní investici z úvodu článku. Ihned po zveřejnění investiční příležitosti do společnosti M&M Skubida Trade jsme zaznamenali i zvýšený nápor nových registrací a samozřejmě je nám líto, že mnoho nových investorů nestihlo zainvestovat do této bleskově odfinancované investice. Samotná registrace u nás zabere jen pár minut, avšak z legislativních důvodů jsme povinni ověřit nahrané dokumenty a vyplněné údaje, takže nebylo v našich silách vyhovět všem v tak krátké době.

Proto si na závěr dovolím jedno dobře míněné doporučení: zaregistrujte se a ověřte svůj účet již nyní – je to jednoduché, zdarma a k ničemu se nezavazujete. Budete však mít jistotu, že příští lukrativní investice vám již neproklouzne mezi prsty.

Garantuji, že o zajímavé a lukrativní investiční příležitosti nebude v blízké době nouze!